Linguatronic Software for HU55 ECE Languages

• Автор темы Автор темы X38e
  • Дата начала Дата начала

X38e

Новичок
Форумчанин
3 Июл 2024
9
0
Hi team,

Anyone can help me find the Linguatronic Software for HU55 ECE Languages.

I need to add Arabic to my HU55. It is not reflected by coding, and some of them told me that it needs flashing the Linguatronic software with ECE to get the Arabic language.

My HU55 from the USA ( HU55_HU55_High_Amrecia_SOP), and attached you the HU55 details from the Xentry report.

Appreciate your help.

Привет, команда!
Кто-нибудь может помочь мне найти программное обеспечение Linguatronic для языков HU55 ECE.

Мне нужно добавить арабский язык в мой HU55. Это не отображается в кодировке, и некоторые из них сказали мне, что нужно перепрошить программное обеспечение Linguatronic с ECE, чтобы получить арабский язык.

Мой HU55 из США (HU55_HU55_High_Amrecia_SOP), и прикрепил вам данные HU55 из отчета Xentry.

Благодарю за вашу помощь.

Вложения

• PHOTO-2025-03-08-20-34-59.jpg
    PHOTO-2025-03-08-20-34-59.jpg
    47,5 КБ · Просмотры: 44
Hi team,

Anyone can help me find the Linguatronic Software for HU55 ECE Languages.

I need to add Arabic to my HU55. It is not reflected by coding, and some of them told me that it needs flashing the Linguatronic software with ECE to get the Arabic language.

My HU55 from the USA ( HU55_HU55_High_Amrecia_SOP), and attached you the HU55 details from the Xentry report.

Appreciate your help.

Привет, команда!
Кто-нибудь может помочь мне найти программное обеспечение Linguatronic для языков HU55 ECE.

Мне нужно добавить арабский язык в мой HU55. Это не отображается в кодировке, и некоторые из них сказали мне, что нужно перепрошить программное обеспечение Linguatronic с ECE, чтобы получить арабский язык.

Мой HU55 из США (HU55_HU55_High_Amrecia_SOP), и прикрепил вам данные HU55 из отчета Xentry.

Благодарю за вашу помощь.

I don't know if it will need HU55_High_ECE_SOP or HU55_High_MEA_SOP .. Kindly help me on this for add Arabic language

Я не знаю, понадобится ли HU55_High_ECE_SOP или HU55_High_MEA_SOP. Пожалуйста, помогите мне с добавлением арабского языка.